De mic, Mario a practicat dansul sportiv, până acum reușind să culeagă mai multe premii la categoriile sale de vârstă. A obținut punctaje mari și la concursurile de matematică, aceasta fiind una dintre pasiunile sale. La începutul anului, a văzut un anunț pe Facebook despre organizarea unui concurs de frumusețe.

„A văzut un anunț, se făcea Little Miss și Mister România. A insistat că vrea și el. Nu știam despre ce e vorba. A fost primul concurs de acest gen, până acum nu am avut de-a face. Acum a început să îi placă“, ne-a povestit  mama lui Mario, Mirela Busuioc.

A fost o surpriză când au aflat că a câștigat premiul cel mare, dar și șansa de a participa la faza internațională ce se ținea în luna septembrie, în Grecia. A încercat să obțină un sprijin financiar de la autoritățile locale, dar nu a avut succes. Drept urmare, cu ajutorul voucher-ului câștigat la concursul național, au achiziționat un costum pentru concursul din Grecia, iar restul cheltuielilor – 2.000 de euro drumul și cazarea și alți aproape 2.500 euro ținutele, au fost  strânși de către părinți. Pentru toate ținutele au umblat mai bine de trei luni de zile.

23232084_155672521614511_1217622075_nIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei
Recomandări
„Prin noi înșine”, etapa pe bani. Membrii și simpatizanții PNL au contribuit cu 10,51 de milioane de lei la partid, statul a dat 74,91 de milioane de lei

::placeholdeR–>

Acum, fetele nu se sfiesc să îl ia în brațe și să-l sărute pe obraz

Mario recunoaște că acum, după ce a obținut marele premiu în Grecia, are succes mai mare la fete, care nu se sfiesc să îl ia în brațe și să-l sărute pe obraz. Are și prietenă, încă din clasa I, dar aceasta îi înțelege pasiunile și nu este geloasă.