MENIU CAUTĂ
, de Cristina Sterian

Rețea de traficanți de droguri, destructurată de polițiștii din Brăila. 24 de persoane, duse la audieri

Distribuie

O rețea de traficanți de droguri a fost destructurată de către polițiștii din Brăila, 24 de persoane fiind duse la audieri. Printre membrii grupării se află inclusiv tinere, unele abia trecute de vârsta majoratului.

Polițiștii de combatere a criminalității organizate din Brăila, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, sub coordonarea procurorilor Biroului Teritorial Brăila al DIICOT, au făcut 16 percheziții pentru destructurarea unei grupări infracționale specializate în trafic de droguri.

În timpul descinerilor, la locuințele celor vizați, anchetatorii au găsit peste 200 de grame de cannabis, iar 24 de persoane bănuite că făceau parte din grupul infracțional organizat specializat în trafic de droguri au fost duse la audieri.

La final, cinci persoane au fost reţinute, iar în cazul altor trei a fost luată măsura controlului judiciar.

”Ca urmare a administrării probatoriului, 5 bărbați, cu vârste cuprinse între 20 şi 30 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Tribunalului Brăila, cu propunere de arestare preventivă. De asemenea, faţă de alţi trei tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 21 de ani, din Brăila, a fost dispusă măsura controlului judiciar, pentru 60 de zile. ”, au transmis reprezentanții IPJ Brăila.

La acțiune au participat și polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila, precum și jandarmi.

Citește și: Florin Buliga şi-a ucis copila cu 8 lovituri de cuţit, iar pe soţie şi pe băiat cu câte trei lovituri. Criminalul a fost arestat

Citește mai multe despre Brăila pe Libertatea.

Comentarii