Mergi direct la conținut »
Sală de jocuri din Cluj, jefuită sub amenințarea armelor. Hoții au fugit cu încasările
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Sală de jocuri din Cluj, jefuită sub amenințarea armelor. Hoții au fugit cu încasările

Sală de jocuri din Cluj, jefuită sub amenințarea armelor. Hoții au fugit cu încasările

O sală de jocuri din Cluj a fost jefuită de doi indivizi, înarmați cu un cuțit și un pistol. Tâlharii au amenințat casiera și au fugit cu încasările de 7.000 de lei. Jaful a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, aproape de ora 5.00.

De Mihai Niculescu,

Polițiștii din Cluj Napoca au fost sesizați de jaful din sala de jocuri printr-un apel la 112.

Eveniment sesizat in jurul orei 04:40; Polițiștii de investigații criminale desfășoară cercetări pentru identificarea și depistarea unor persoane care, în cursul dimineții, au pătruns într-o sală de jocuri de pe raza municipiului Cluj-Napoca și, sub amenințarea casierei, au reușit să sustragă circa 7.000 de lei.

În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită.

În cauză a fost înregistrat un dosar penal privind comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal”, a informat Poliția, potrivit ziardecluj.ro.


Citește și: VIDEO / Învățăturile unui activist rus răpit și torturat. Interviu cu Oleg Kozlovsky, cercetător Amnesty International și activist pentru drepturile omului, răpit în Ingușetia


 

Close
Închide
  Close