Intrebată când ar vrea să se căsătoreacă, Sanziana a declarat că are de gând să facă acest pas pe la 30 de ani(adică peste 6 ani) şi de asemenea a recunoscut că nu ar poza niciodată goala într-o revistă şi nici nu ar vrea să facă un film porno.

“Niciodată nu mi-a plăcut să apar cu cineva sau să fiu ajutată de cineva ca să reuşesc în carieră. Prefer să reuşesc prin forţele mele proprii, chiar dacă mai încet, dar măcar să ştiu că nu am făcut nici un compromis”, a spus vedeta de la Kanal D, vorbind şi despre blondele care au apărut în show-biz peste noapte cu ajutorul unor bărbaţi cu bani.

Sânziana Buruiană a mărturisit totodată că i-ar plăcea să aibă propria emisiune mondenă pentru că este o fire veselă. Sexoasa blondă a spus însă că şi nişte ştiri sportive sau o rubrică meteo i s-ar potrivi.

Vrea un iubit obişnuit pe care să nu-l cunoască lumea

Sânzi a mai adăugat că i-ar plăcea foarte tare să facă bungee jumping pentru că îi plac adrenalina şi sporturile extreme. De asemena, blondina a spus sincer că nu şi-ar dori să aibă un iubit faimos: “Nu-mi place să am un iubit care să fie vedetă, îmi place să am un iubit obişnuit pe care să nu-l cunoască lumea, să fie un băiat simplu”.

Urmărește-ne pe Google News