Mergi direct la conținut »
Scandal la Spitalul de Urgență din Târgu-Jiu. Un infirmier a fost lovit de un pacient
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Scandal la Spitalul de Urgență din Târgu-Jiu. Un infirmier a fost lovit de un pacient

Scandal la Spitalul de Urgență din Târgu-Jiu. Un infirmier a fost lovit de un pacient

Un nou scandal la secția Psihiatrie a Spitalului de Urgență din Târgu-Jiu. Un infirmier a fost lovit un pacient, iar bărbatul a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului. 

De Dana Aramă,

În urma incidentului care a avut loc miercuri, infirmierul, în vârstă de 39 de ani, s-a prezentat singur la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Târgu-Jiu. Medicii i-au recomandat repaus şi concediu medical de cinci zile, diagnosticul fiind „contuzie hemitorace dreapta”.

Incidentul a fost raportat la Inspectoratul Teritorial de Muncă Gorj. Conducerea spitalului a început o anchetă. Poliția nu a fost sesizată în acest caz.

„Am făcut o comisie de cercetare, iar când va fi finalizată cercetarea voi oferi datele exacte. S-a dus la urgenţă (n.r. infirmierul) să-şi facă investigaţii, are nişte contuzii, până nu se finalizează raportul cercetării nu putem oferi alte detalii”, a declarat Gigel Capotă, directorul Spitalului De Urgență Târgu-Jiu, pentru Mediafax.

În luna februarie, Spitalul din Târgu-Jiu a fost în centrul unui scandal după ce au apărut imagini cu o pacientă pe jumătate dezbrăcată, surprinsă în timp ce se sărută, printre gratii, cu un bărbat internat pe aceeași secție, iar un altul o pipăia.

Citește și: „Gaura neagră” de la Aeroportul Otopeni: „Într-un an de zile „s-au evaporat” 170 de cărucioare de bagaje!

 

Close
Închide
  Close