Ieri, 9 martie, judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție au respins candidatura alianței PRM+PRU la alegerile europarlamentare din luna mai și au păstrat decizia BEC de joi prin care se respinge constituire a alianței electorale dintre Partidul România Mare și Partidul România Unită, denumită „Alianța PRM + PRU”.

„Voi candida în fața românilor, primul pe lista Alianței PRM-PRU, indiferent de vehiculul politic cu care ne vom prezenta în alegeri. Cine vreți să vorbească despre viitorul României, străinii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă tare și răspicat. Trăiască România Mare Unită și Suverană. Campania aceasta electorală nu este despre Europa, Bruxelles și ONG-urile lui Cioloș. Campania aceasta este despre noi, despre români

Să ne răspundă slugile lui Soros pe următoarele teme: Care e poziția lor față de migrația ilegală din Europa? România va rămâne o țară creștină, ce partide vor să înalțe moschei în România?

România va fi o țară în care pământurile și pădurile vor reveni în posesia statului român Gazele din Marea Neagră, aurul de la Roșia Montanp, petrolul luat de OMV trebuie să revină statului român Dacă americanii au ales un președinte, Donald Trump, care a promis o Americă Mare, de ce nu ar vota și românii pentru România Mare? Profit de prezența voastră aici pentru a striga din tot pieptul meu de român: Trăiască România Mare și Suverană”, a spus acesta la România tv, potrivit g4media.ro.

Citește și

„Dorm într-o școală distrusă de uragan”. Prima parte a jurnalului pe care îl ține în Libertatea Andrei Crețu, românul plecat voluntar să refacă locuințele afectate de uraganele din Caraibe

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile
HOROSCOP

Horoscop 22 februarie 2020. Vărsătorii caută soluții pentru problemele dificile