11 Oct. 2017 17:19

Sevil Shhaideh a luat o decizie în privința demisiei din Guvern: „O voi transmite în CEx”

Distribuie

Sevil Shhaideh a luat o decizie în privința demisiei din Guvern, pe care o va anunța în ședința de joi a Comitetului Executiv al PSD. 

Vicepremierul Sevil Shhaideh este pe lista miniștrilor ce ar putea fi remaniați. Numele celor care vor părăsi Guvernul va fi anunțat mâine, în ședința Comitetului Executiv al PSD. Miercuri, Shhaideh a fost audiată din nou la DNA în dosarul Belina. La ieșirea de la audieri, vicepremierul a spus că a luat o decizia în privința demisiei sale din Guvern, pe care o va comunica în ședința de joi.

„Eu cred că sunt același om,.. Am respectat întotdeauna partidul iar cel ce m-a pus în funcție este CEX-ul. Și decizia mea este luată și va fi comunicată mâine CEX-ului. Permiteți-mi să nu fac declarații despre poziția mea pe scările DNA-ului', a spus Shhaideh.

Sevil Shhaideh a lipsit miercuri de la ședința de Guvern și a delegat un secretar de stat să îi preia atribuțiile.

Remanierea acesteia din Guvern ar putea veni ca urmare a anchetei DNA în care aceasta este implicată. Sevil Shhaideh este urmărită penal pentru abuz în serviciu în dosarul Belina.

Și Rovana Plumb ar putea fi remaniată, fiind și ea anchetată în același dosar. Despre Plumb și Shhaideh, premierul Mihai Tudose a spus, miercuri, că „cele două gestionează relația cu Bruxelles-ul, aici este problema!'.

'În cazul celor două colege, avem o realitate și o percepție. Realizatea este că e prezumția de nevinovăție, au fost o mulțime de cazuri când persoane puse sub acuzare s-au dovedit nevinovate, și cu viețile distruse sau schimbate brutal dar avem și o percepție, și percepția la Bruxelles este cu totul alta decât realizatea de aici. Faptul că cele două colege sunt exact pe relația cu Bruxelles-ul, de aici apare problema', a arătat premierul Tudose, precizând că are o părere personală și o impunere la șef al Guvernului.


REPORTAJ VIDEO: Cum intervin pompierii în cazul unui incendiu. Salvator: Iarna mi-a îngheţat apa pe cască

Loading...
Comentarii