Cum puteti recunoaste sanii mariti cu proteze
Unele urmase ale Evei care apeleaza la chirurgia estetica pentru a putea afisa un decolteu mai „apetisant” n-ar recunoaste in ruptul capului ca sanii lor nu sunt suta la suta naturali. Specialistii in domeniu, consultati de Libertatea, ne-au dezvaluit cateva „indicii” care le tradeaza pe femeile „retusate”:
-priviti din lateral, sanii pot sa para „nenaturali” si sa dea impresia ca sunt formati din doua „bucati”
-spatiul dintre sani este mult mai lat, lucru care sare imediat in ochi in special atunci cand femeile care au apelat la chirurgia estetica poarta bluze cu decolteuri foarte adanci
-rotundul porneste brusc, „contrazicand” astfel forma anatomica a sanului
-atunci cand femeile stau intinse pe pat, cu fata in jos sau pe o parte, felul in care se „aseaza” sanul poate trada foarte usor faptul ca a fost marit artificial.
-cicatricea (oricat de minuscula) care ramane dupa interventia chirurgicala
Protezele costa intre 400 si 1.500 de dolari
Implanturile se pot face cu silicon, cu ser fiziologic sau cu gel coeziv, in functie de indicatiile medicului care urmeaza sa faca interventia.
Protezele pentru sani costa intre 400 si 1.500 de dolari perechea. Cele cu gel coeziv (considerate „ultima moda”) costa, de exemplu, aproape 1.000 de dolari. Cele mai scumpe, adica protezele de 1.500 de dolari sunt si printre cele mai „inteligente”. Contin de fapt doua proteze, in asa fel incat daca pacienta doreste dimensiuni mai mari la sani se evita a doua operatie prin folosirea unei pompite cu care acestea sunt prevazute. In afara costului protezelor, mai trebuie pusa la socoateala insa si interventia chirurgicala (intre 800 si 2.000 de dolari).