Mergi direct la conținut »
Şofer român de camion, beat la volan, pe o autostradă din Franţa. Cum l-au găsit polițiștii
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Şofer român de camion, beat la volan, pe o autostradă din Franţa. Cum l-au găsit polițiștii

Şofer român de camion, beat la volan, pe o autostradă din Franţa. Cum l-au găsit polițiștii

Bărbatul  în vârstă de 66 de ani a fost arestat sâmbătă, 13 aprilie, într-o zonă de odihnă din Narbonnais. Polițiștii au avut un șoc atunci când l-au găsit pe șofer. Acesta se schimba în cabină și avea o rată de 2,40 grame de alcool pe litru de sânge. El a fost judecat luni,  de Curtea Penală din Narbonne. 

Mai mulţi şoferi au alertat jandarmii, după ce mişcările camionului de 44 de tone condus de român. Mastodontul lovea marginea autostrăzii, pericolos pentru ceilalţi participanţi la trafic. La ora 16, şoferul a fost ajuns din urmă de o patrulă de poliţişti. Era în cabină și se schimba. Era atât de beat încât a căzut din scaun, în faţa poliţiştilor, scrie L’Indépendant.

Şoferul se numeşte Virgil şi a recunscut că în acea după-amiază a băut bere „în cantități foarte mari”. De ce? „Pentru a-mi vindeca stomacul, mă supăra.”, răspunde președintelui Curții Penale din Narbonne, Philippe Romanello, potrivit Observator.tv. Judecătorul a decis ca Virgil să fie condamnat la 10 luni de închisoare cu suspendare, interdicția de conducere timp de 5 ani pe teritoriul francez, și 1.000 de euro de amendă.

Citește și

VIDEO | Zeci de francezi, în genunchi pentru Catedrala Notre-Dame! Oamenii au interpretat cântece religioase și s-au rugat pentru simbolul Parisului

 
 
Close
Închide