13 Mai. 2016 11:50

Cea mai bătrână persoană din lume a murit

Distribuie

Cea mai vârstnică persoană din lume, Susannah Mushatt Jones, a murit joi la vârsta de 116 ani în New York, transmite Reuters.  

Născută pe 6 iulie 1899 în Montgomery, într-o familie cu 11 copii, Susannah Mushatt Jones a muncit în copilărie pe o plantaţie de bumbac, iar la vârsta de 23 de ani s-a mutat în New York, unde a fost bonă.

Femeia nu s-a ferit niciodată de muncă şi a avut un stil de viaţă activ şi o alimentaţie pe care mulţi ar putea să o considere nesănătoasă. Mai exact, Susannah povestea mândră că a mâncat zi de zi la micul dejun şuncă, omletă şi boabe de porumb, dar nu a fumat niciodată, nu a consumat alcool şi a dormit suficient.

Femeia, care de 15 ani își pierduse vederea din cauza unui glaucom, nu a avut niciodată copii.

O italiancă mai tânără cu 4 luni va primi acum titlul

emma morano
După moartea lui Jones, o italiancă cu doar 4 luni mai tânără devine cea mai bătrână persoană din lume. Emma Morano, care era până acum cea mai bătrână femeie doar din Europa, provine dintr-o familie extrem de longevivă. Mama Emmei Morano a murit la 91 de ani, iar bunica sa la 107, așa că cercetătorii au devenit interesați, iar o probă din ADN-ul bătrânei a fost trimis la Harvard pentru a fi studiat.
În acest timp, Emma Morano crede că secretul este o dietă prescrisă de medic 20 de ani, când suferea de anemie: două ouă crude şi unul fiert în fiecare dimineaţă!
Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 21 august 2018. Fecioarele au parte de o zi delicată
Loading...
Comentarii