19 Oct. 2017 13:39

Viața lui Bokassa, președintele canibal care s-a împrietenit cu Ceaușescu. Ce i-a oferit dictatorului în schimbul unei românce

Distribuie

Fostul preşedintele Republicii Centrafricane, Jean-Bedel Bokassa, a fost un personaj extrem de controversat, fiind acuzat de canibalism.

Bokassa I al Africii Centrale, cel care s-a autodeclarat împărat, provenea dintr-un trib care obişnuia, după ce îşi ucidea duşmanii, să-i mânânce. Mai mult, Bokassa a luat decizii de-a dreptul barbare cât timp a condus Republica Centrafricană. Oamenii care nu aveau un loc de muncă plătit erau omorâţi, iar cerşetorii erau ucişi fără milă şi aruncaţi la crocodili, potrivit descopera.ro.

Confirmările legate de faptul că împăratul era canibal vin de la bucătarul personal al lui Bokassa. După ce a fugit din teroare, el a declarat că preşedintele ţării îl obliga să-i gătească la cină friptură din carne de om. Câţiva ani mai târziu, câteva imagini cu un frigider plin cu cu cadavre umane congelate au făcut înconjurul lumii, fiind preluate de toate agenţiile de presă.

În anul 1973, Bokassa a vizitat România şi s-a împrietenit cu Nicolae Ceauşescu. Prezent la Bucureşti, împăratul a făcut o cerere bizară. Acesta i-ar fi propus lui Ceauşescu să trimită în Republica Centrafricană o româncă de care s-a îndrăgostit, promiţând că în schimb îi va da 10% din producţia de diamante a ţării.

Ceauşescu ar fi acceptat propunerea şi a obligat-o pe româncă Gabriela Drâmbă să plece pe continentul african, unde s-a căsătorit cu preşedintele african, mariaj care a durat trei ani. Bokassa a fost căsătorit cu nu mai puţin de 18 femeii, el având 39 de copii.


Era tânără, frumoasă și deșteaptă, dar a ales să își ia viața! Psihologul, despre gestul fetei care s-a aruncat de pe catedrală, la Londra


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Ștefan Bănică jr și-a serbat ziua într-un club la subsol!
Loading...
Comentarii