MENIU CAUTĂ

Târgul imobiliar național tIMOn 2018 s-a anulat. Organizatorii acuză Primăria Capitalei de “decredibilizare”

Distribuie

Târgul imobiliar național tIMOn 2018 s-a anulat, au anunțat organizatorii, care susțin că Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) "a dus o campanie sistematică de decredibilizare a mărcii tIMOn".

În acest timp, locuințele se scumpesc tot mai mult. Ne ducem către o bulă imobiliară, pe care experții încă o neagă (ANALIZĂ)

Anul trecut, au fost oferte care mai de care la Târgul imobiliar 2017: Casă din lemn cu 24.000 de euro și apartament în Bulgaria, cu tot cu veselă, la 30.000 de euro.

Evenimentul din acest an era programat în perioada 19-22 aprilie, în Bucureşti, și a fost contramandat „după 11 ani şi 33 ediţii desfăşurate până în prezent, tIMOn – târgul imobiliar naţional este nevoit să îşi închidă porţile din cauze independente de voinţa şi capacitatea organizatorilor. Programat a se desfăşura între 19-22 aprilie în Piaţa George Enescu, evenimentul tIMOn – anunţat şi promovat încă din februarie nu se mai poate desfăşura din lipsa timpului de organizare necesar amplorii unui astfel de eveniment, aspect determinat de neprimirea într-un termen rezonabil a protocolului necesar organizării evenimentului din partea Primăriei Capitalei. Analizând toate situaţiile ivite, organizatorii consideră că, începând din septembrie 2016, PMB a dus o campanie sistematică de decredibilizare a mărcii tIMOn, punctul culminant fiind acest moment în care ediţia tIMOn de primăvară 2018 nu mai poate fi organizată”, arată organizatorii tIMOn, într-un comunicat de presă, transmis marţi, 17 aprilie, Agerpres.

Potrivit directorului tIMOn, documentul necesar organizării evenimentului a fost aşteptat de către organizatori până în ultimul moment, respectiv 16 aprilie 2018.

‘Timp de 10 ani, tIMOn s-a identificat cu Piaţa Constituţiei fiind cel mai mare târg imobiliar organizat în România. După o pribegie de un an la Arena Naţională ne-am întors în centrul capitalei pentru a livra acelaşi eveniment de calitate, apreciat atât de vizitatori, cât şi de expozanţii noştri. În 2018, suntem nevoiţi să renunţăm, independent de voinţa noastră, deşi am aşteptat până în ultimul moment să primim un document necesar organizării evenimentului, în condiţiile cu care ne-am obişnuit partenerii şi vizitatorii. Am fost conştienţi că nu putem păstra calitatea evenimentului şi condiţiile oferite în anii precedenţi în lipsa emiterii protocolului din timp, dar lipsa acestuia, fie şi în ultima zi, ne pune clar în imposibilitatea de a mai organiza această ediţie în condiţiile, formatul şi costurile proiectate. Avem de suferit atât noi ca organizatori şi brandul pe care l-am creat, cât şi partenerii noştri, dar mai ales miile de vizitatori tIMOn care, într-un an de incertitudini imobiliare, îşi doreau o informare cât mai corectă în vederea achiziţiei imobiliare!’, susţine Vlad Vlăsceanu, director tIMOn.

Organizatori tIMOn anunţau, la jumătatea lunii aprilie, că peste 10.000 de locuinţe ar fi urmat să fie scoase la vânzare la ediţia cu numărul 33 a Târgului Imobiliar Naţional.

Întins pe o suprafaţă indoor de 1.200 mp şi outdoor de 1.800 mp (3.000 mp de expoziţie, în total) tIMOn a generat un interes crescut din partea vizitatorilor care îşi doresc achiziţia unei locuinţe.CITEȘTE ȘI… REPORTAJ / O craioveancă vrea să îi invețe pe tineri să poarte cu mândrie ia: ”A trebuit să ne deschidă străinii ochii” 

Citește mai multe despre anulare, eveniment și târg imobiliar pe Libertatea.

Comentarii