De Valentina Postelnicu,

„Regulamentul spune foarte clar: că fiecare grup parlamentar în Senat poate să facă o singură propunere. Ca atare, ne vom trezi în situaţia nefirească de a avea două propuneri pentru funcţia de preşedinte, amândouă din partea ALDE. Singura propunere valabilă este propunerea pe care o va face grupul nostru”, a declarat Tăriceanu, la Senat.

Tăriceanu a acuzat-o pe Viorica Dăncilă de „lovitură sub centură”.

„Un atac, o lovitură sub centură pe care doamna Dăncilă, împreună cu colegi ei vrea să o aplice ALDE. Decizia luată în ALDE a fost ca ALDE să aibă o propunere în persoana colegului nostru Iani Popa. Ne vom trezi în situaţia nefirească de a avea două propuneri pentru funcţia de preşedinte, amândouă din partea ALDE. Singura propunere valabilă e cea pe care o face grupul nostru”, a afirmat liderul ALDE.

Întrebat despre excluderea lui Teodor Meleşcanu din ALDE, el a menţionat că aceasta nu se produce instantaneu.

„Cei care fac aşa ceva trebuie să ştie că se aplică ultima hotărâre. Se convoacă Biroul Politic el face către solicitare către Delegaţia Permanentă şi apoi se ia decizia. Nu se produce instantaneu”, a spus Tăriceanu.

Liderul ALDE a adăugat că Meleşcanu a afirmat că acceptă nominalizarea, dar nu-şi dă demisia din grupul ALDE.

„Deci nu ştiu care este misterul acestei formulări atât de ambigue, încât numai el poate să-l înţeleagă. (…) Dar, după aceste atitudini extrem de agresive din partea PSD, mă îndoiesc că colegii mei vor dori să voteze pe cineva din PSD, în condiţiile în care această persoană este din grupul ALDE”, a adăugat Tăriceanu.

Citeşte şi:

Rovana Plumb, desemnată comisar european pentru Transporturi de către Ursula von der Leyen

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani
HOROSCOP

Horoscop 8 decembrie 2019. Vărsătorii își fac griji legate de bani