MENIU CAUTĂ
27 Sep. 2013 10:37 , de Iulian Simbeteanu

Tatăl lui Ionuţ Anghel afirmă că bunica nu a lăsat copiii nesupravegheaţi timp de 2 ore. Vezi care sunt argumentele sale!

Distribuie

Bărbatul susţine că bunica nu i-a lăsat pe cei doi băieţi nesupraveghaţi în parc timp de 2 ore. Ionuţ şi Andrei apar pe camerele de supraveghere din Parcul Tei la ora 9:21, alergând pe alei singuri. Fratele cel mare fuge mult în faţa celui mic. Amândoi copiii sunt îmbrăcaţi în tricouri cu mânecă scurtă (foto sus).

Apoi, timp de două ore, nici băieţii şi nici bunica lor nu mai apar în imaginile înregistrate de camerele de supraveghere. În acest timp cei doi copii şi-au schimbat hainele. Valentin Anghel spune că hanoracul lui Ionuţ a fost găsit de poliţişti, iar cel al lui Andrei s-a văzut în imaginile când a revenit în parc, la ora 11:36, însoţit de un bărbat (foto jos).

Valentin Anghel spune că nu poate să ştie cât au lipsit copiii de lângă bunică, pentru că nu a văzut înregistrări în care cei doi băieţi să apară îmbrăcaţi cu haine cu mânecă lungă.

„Bunica a povestit în mai multe rânduri cum s-a întâmplat şi nu şi-a schimbat declaraţiile. De ce spuneţi că a lipsit două ore? Ok,  ce se vede la prima oră? Se văd copiii fără hanorac. De acord? Ok, n-am văzut imagini cu copiii cu hanorac. Când o să văd imaginile cu copiii cu hanorac, atunci o să ştiu cât timp a lipsit bunica. Hanoracul lui Ionuţ e la dosar, iar hanoracul lui Andrei s-a văzut în imaginile când a revenit. Cine spune că au dispărut de la ora aia când se văd în tricouri şi până la oră revenirii băiatului cel mare nu are dreptate. Să văd imaginile cu hanorac pe ei, atunci pot să-mi dau seamă cât au lipsit', a spus Valentin Anghel, la Realitatea TV.

Ionuţ Anghel, în vârstă de patru ani, a murit pe 2 septembrie 2013, în apropierea parcului Tei din Capitală, după ce a fost atacat de maidanezi.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Încăierare în Parlament, între un deputat de la Putere şi unul din Opoziţie
Comentarii