MENIU CAUTĂ
, de Adrian Văduva

Tragedie pentru o româncă: are 8 rude printre victimele accidentului din Muntenegru

Distribuie

Cei opt membri ai familiei Andreei Papadopol se aflau într-un circuit turistic de 10 zile. Autocarul cu care călătoreau a căzut în canionul Moraca, din Muntenegru. Andreea Papadopol nu are nicio informaţie oficială, nici de la autorități și nici de la agenția de turism şi aşteaptă cu sufletul la gură să afle câţi dintre membrii familiei au supravieţuit tragicului accident.
„Am în autocar părinții, mătușile, unchii. Știm de o mătușă și un unchi că supraviețuiesc, nu există listă, informație de la agenția de turism, la spital nu este lista cu supraviețuitorii din accident, nu știm nimic. Opt oameni din famieie şi toți sunt pensionari între 60 și 70 ani. Firma se cheamă Mareea Travel și autocarul este Atlassib. Pe telefonul mamei mele răspunde un polițist care nu vorbește engleză și nu poate da niciun detaliu”, a spus Andreea Papadopol, la Digi24.
Numărul persoanelor decedate ca urmare a accidentului din Muntenegru a crescut la 19, dintre care 18 sunt de naţionalitate română.
Dacă aveţi şi alte imagini sau informaţii despre acest accident, sau vreţi să ne atrageţi atenţia asupra unui alt subiect, trimiteţi un e-mail pe adresa [email protected]
 

Citește mai multe despre Accident pe Libertatea.

Comentarii