Mergi direct la conținut »
Trei copii au rămas orfani după moartea Violetei, românca arsă de vie de iubit în Italia. Cel mic avea doar 3 ani
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Trei copii au rămas orfani după moartea Violetei, românca arsă de vie de iubit în Italia. Cel mic avea doar 3 ani

Trei copii au rămas orfani după moartea Violetei, românca arsă de vie de iubit în Italia. Cel mic avea doar 3 ani

Violeta Senchiu, în vârstă de 32 de ani, și-a găsit sfârșitul într-un mod cutremurător. Românca  a fost arsă de vie de iubitul ei italian, după ce a provocat un incendiu. Medicii nu au mai putut face nimic pentru viața ei, iar trei copii au rămas orfani de mamă. Fiul cel mic avea doar trei ani.

Violeta va fi înmormântată tot în Italia, unde era plecată de aproape 20 de ani. Medicii italieni au efectuat, marți, autopsia, iar familia va stabili când va fi înmormântată românca după ce va primi trupul neînsuflețit de la morgă. Iubitul italian al Violetei, Gimino Chirichella, de 48 de ani, este acuzat de omor cu premeditare,  acesta provocând incendiul cu scopul de a-i curma viaţa Violetei.

În urma ei au rămas trei copii, de 13, 9 și 3 ani. Cei trei copilași vor fi crescuți acum de mama româncei, stabilită de mai mulți ani în Italia. Violeta Mihaela Senchiu, în vârstă de 32 de ani, a murit în urma unei explozii, urmată de incendiu, într-un apartament din Sagnano – Sala Consilina. Cel care a provocat explozia a fost chiar iubitul femeii, care a fost reținut și acuzat de ucidere. Sâmbătă, 3 noiembrie, iubitul româncei a mers la o benzinărie, a umplut două canistre cu benzină, după care s-a dus la apartamentul în care locuia cu Violeta. A deschis uşa casei şi s-a dus în camera unde se afla românca, potrivit Observator.tv. A tunat benzină pe podea, apoi a dat foc, declanşând un incendiu puternic în apartament. În momentul exploziei, cei trei copii ai femeii se jucat în fața casei.


Citește și:

Scrisoare deschisă a unor supraviețuitori din Colectiv adresată premierului și ministrului Sănătății. Andrei Găluț, solistul Goodbye to Gravity, printre semnatari

 

Close
Închide
  Close