”Sunt fericită să vă informez că Secretarul de Stat Mike Pompeo se întoarce din Coreea de Nord cu 3 domni minunați pe care toată lumea vrea să-i cunoască. Ei par a fi săntoși”, a scris Trump pe Twitter. El a adăugat că Pompeo a avut ”o întâlnire bună” cu liderul nord-coreean Kim Jong-un, transmite CNN.

”Secretarul Pompeo și ”invitații” lui vor ateriza la Baza Aeriană a Andrews, la ora 02:00 dimineața. Voi fi acolo să-i întâlnesc”, a mai scris Trump pe Twitter.

Vestea vine în contextul în care Donald Trump a declarat, miercuri, în timpul discursului său despre retragerea SUA din acordul nuclear iranian, că secretarul de Stat Mike Pompeo a fost trimis în Coreea de Nord, fără a preciza scopul vizitei.

De asemenea, cazul americanilor lăsați liberi vine după ce studentul Otto Warmbier, închis timp de 17 luni în Coreea de Nord, a murit după ce a fost eliberat în stare vegetativă de regimul de la Phenian. În timp ce nord-coreeni susțineau că Otto suferea de botulism, medicii legiști au descoperit că lui nu i s-a mai oxigenat și irigat creierul.

Decesul lui a survenit pe 19 iunie 2017 și a fost provocat de o rănire necunoscută, care s-a produs cu peste un an înainte, a explicat medicul legist din comitatul Hamilton, Lakshmi Smmarco.

”Nu ştim ce I s-a întâmplat, aceasta este concluzia”, a spus Smmarco, precizând că tânărul nu avea oase rupte.

Studentul american a fost încarcerat la Phenian în ianuarie 2016 pentru că a furat un obiect de la hotel.


CITEȘTE ȘI: Ce ascunde virusul care afectează milioane de oameni din întreaga lume. România este o zonă endemică


FOTO: EPA

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!
GSP.RO

Ce a postat Simona Halep în miez de noapte, după victoria splendidă de la Dubai. Surpriza de la miezul nopții!

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni
HOROSCOP

Horoscop 23 februarie 2020. Taurii își reînnoiesc cercul de prieteni