Mergi direct la conținut »
Tudor Chirilă, un nou mesaj după altercația în care a fost implicat miercuri: „Nu e ok că l-am pălmuit pe individul ăla azi”
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Tudor Chirilă, un nou mesaj după altercația în care a fost implicat miercuri: „Nu e ok că l-am pălmuit pe individul ăla azi”

Tudor Chirilă, un nou mesaj după altercația în care a fost implicat miercuri: „Nu e ok că l-am pălmuit pe individul ăla azi”

Tudor Chirilă a revenit pe pagina sa de Facebook cu un nou mesaj după altercația în care a fost implicat, miercuri dimineață, și spune că nu este mândru de ce a făcut și că este conștientă că a fost un gest greșit.

Scriindu-le celor care i-au transmis mesaje de încurajare și i-au spus că este normal ce a făcut, având în vedere că a fost jignită memoria tatălui său, actorul transmite că nu a procedat corect și își recunoaște vina. „Aș vrea să clarific ceva. Deși apreciez intenția mesajelor voastre de susținere, nu pot să fiu de acord cu încurajarea violenței. Nu e ok că l-am pălmuit pe individul ăla azi. Violența nu are scuză și nu poate fi văzută ca soluție în nicio situație. Nici cea fizică, dar nici cea verbală”.


În continuarea mesajului său, solistul Vama spune: „Am scris textul de mai devreme pentru că era important să existe o declarație publică, asumată, vis-a-vis de ce s-a întâmplat, nu doar speculațiile inflamate din mass-media. Dar nu mă mândresc cu faptul că mi-am pierdut controlul, dimpotrivă. Chiar dacă m-a provocat (intenționat sau nu), mi-ar fi plăcut să am capacitatea să-l ignor. Aș vrea totuși să remarc că la fel de regretabilă ca gestul meu este folosirea acestui incident ca retorică împotriva atitudinii mele civice”.

Un bărbat a sunat la poliție, miercuri dimineață, și a reclamat că a fost agresat de Tudor Chirilă, în piața Charles de Gaulle din Capitală. Incidentul a fost confirmat și de celebrul artist, într-o postare făcută pe Facebook.

Tudor Chirilă a postat un mesaj pe Facebook în care descrie cum s-au desfășurat faptele, din perspectiva lui. El spune că l-a lovit pe bărbat după ce acesta l-a înjurat atât pe el cât și pe tatăl său, regretatul jurnalist sportiv și scriitor Ioan Chirilă.

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore
Recomandări

DNA Timișoara are program special: doar DOUĂ ore cu publicul pe săptămână! Site-ul instituției spune că ar lucra 30 de ore

„Acum însă injuriile și minciunile la adresa lui taică-miu au pus capac, nu m-am mai putut stăpâni și i-am tras două palme. Am avut sentimentul că le aștepta (nu pare genul de om care să stea să fie pălmuit) și chiar l-au bucurat pentru după aceea a continuat să fie agresiv”, a scris Tudor Chirilă în postare.


Citește și: Antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis a ratat șansa de a o pregăti pe Simona Halep în 2009, când a refuzat-o! ”Poate dacă eram, nici nu ajungea așa de sus” (FOTO&VIDEO)


 

Close
Închide
  Close