„Astăzi, în jurul orei 11.00, prin apel la 112, Secţia 1 Poliţia a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că a avut o divergenţă, cu un alt bărbat, pe care îl cunoaşte de mai mult timp. Persoana a reclamat că a fost lovită”, a anunțat  Poliţia Capitalei.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, însă bărbatul care a sesizat conflictul a refuzat sprijinul echipajului medical, au mai precizat polițiștii. „Se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, se arată în informare.

În urmă cu puțin timp, Tudor Chirilă a postat un mesaj pe Facebook în care descrie cum s-au desfășurat faptele, din perspectiva lui. El a explicat că îl cunoaște ”tangențial” pe individul respectiv și că i-a „tras două palme” după ce bărbatul l-a înjurat atât pe el cât și pe tatăl său, regretatul jurnalist sportiv și scriitor Ioan Chirilă.

„Acum însă injuriile și minciunile la adresa lui taică-miu au pus capac, nu m-am mai putut stăpâni și i-am tras două palme. Am avut sentimentul că le aștepta (nu pare genul de om care să stea să fie pălmuit) și chiar l-au bucurat pentru după aceea a continuat să fie agresiv”, a scris Tudor Chirilă în postare.

„Mi-a promis că merge la IML să-și scoată certificat, i-am răspuns că ar trebui să se dea cu capul de mulți pereți sau să se lovească singur ca să poată obține măcar o oră. M-a înjurat ca la ușa cortului, apoi l-am lăsat acolo așteptând poliția care cred că a și sosit”,  a continuat artistul.


Citește și… VIDEO/Chiar dacă regele Iordaniei și-a anulat vizita în România, prințesa Dina Mired a Iordaniei a venit în București și se oferă să-i ajute pe bolnavii români de cancer!