Mergi direct la conținut »
Tudose, discuții cu miniștrii care îl susțin, înainte de ședința CExN a PSD
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Tudose, discuții cu miniștrii care îl susțin, înainte de ședința CExN a PSD

Tudose, discuții cu miniștrii care îl susțin, înainte de ședința CExN a PSD

De Valentina Postelnicu,

Premierul Mihai Tudose și miniștrii Felix Stroe, Marius Nica și Marcel Ciolacu, s-au reunit la Ministerul Transporturilor, luni, cu două ore înainte de Comitetul Executiv Național al PSD, în care se va decide soarta Guvernului, pentru a semna contractul privind proiectarea și execuția podului suspendat peste Dunăre în zona Brăila, cu reprezentanții Asocierii Astaldi SpA (Italia) și IHI Infrastructure Systems Co. Ltd. (Japonia).

După semnarea contractului și declarațiile de presă ale premierului și ministrului Transporturilor, Felix Stroe, premierul și toți miniștrii prezenți au mers în biroul lui Stroe, unde au discutat aproximativ un sfert de oră.
Premierul nu a vrut să facă nicio declarație legată de poziția pe care o va avea la Comitetul Executiv Național al PSD și a precizat că va face declarații la sediul PSD.

Tudose, cu două ore înainte de ședința PSD: ”Vă garantez că, atât timp cât mai suntem în picioare, vom da tot sprijinul ca proiecte de acest gen”

Cu toate acestea, în discursul susținut în conferința de presă, premierul a transmis un mesaj cu subînțeles. El a dat asigurări că proiectele de acest gen se vor desfăşura în continuare cu rapiditate.

„Vă garantez că, atât timp cât mai suntem în picioare, vom da tot sprijinul ca proiecte de acest gen să se desfăşoare cu aceeaşi rapiditate şi apoi implementarea lor să nu sufere niciun fel de impedimente”, a arătat Tudose.

Citește și: Scenariile confruntării din ședința PSD. Dragnea și Tudose vor îngropa securea războiului? În caz contrar, premierul va acționa cu demisia pe masă

Close
Închide
  Close