MENIU CAUTĂ

Ultimele clipe din viața Ionelei Prodan. Anamaria i-a spus ”Tatăl nostru” până s-a stins

Distribuie

Ultimele clipe din viața Ionelei Prodan. Cunoscuta interpretă de muzică populară a încetat din viață luni, 16 aprilie, seara, la Spitalul Elias. Alături de ea a fost, până în ultimul moment, fiica ei, Anamaria Prodan. I-a spus ”Tatăl nostru” până s-a stins. ”La ultimul amin, și-a dat și ea ultima suflare” avea să povestească, printre lacrimi, Anamaria Prodan.

Cum s-a schimbat Ionela Prodan în ultimul an

Ionela și Anamaria Prodan în februarie 2017

Prietenele impesarei au povestit pentru revista Viva! cum a decurs ultima zi pe care Anamaria a petrecut-o alături de mama ei și felul în care și-au luat râmas bun cele două. Potrivit acestora, Anamaria Prodan a avut puterea să-i vorbească mamei ei până la final. „Ana a ținut-o de mână și i-a vorbit până în ultima clipă. I-a spus că o să fie bine, că se duce la tatăl ei . Îi zicea: Tata te așteaptă și vom veni și noi acolo,vom fi toți… Doamna Ionela se uita la ea și îi curgeau lacrimile. O ținea strâns de mână, până i-a dat drumul, ușor. Ana i-a spus Tatăl Nostru, de trei ori, și la ultimul Amin, s-a stins…”, a declarat sursa.

Despre cum a decurs ultima perioadă din viața impresarei, ce a știut Ionela Prodan despre boala ei și despre adevărata relație a celor două, CITIŢI AICI.

Ionela Prodan a murit, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă. Se pare că mama impresarei Anamaria Prodan avea probleme grave la pancreas, iar artista de muzică populară și-a petrecut ultima perioadă a vieții mai mult prin spitale.

CITEȘTE ȘI

https://www.libertatea.ro/stiri/cum-s-a-schimbat-ionela-prodan-ultimul-incredibil-an-2218653

https://www.libertatea.ro/ultima-ora/mesajul-anamariei-prodan-dupa-moartea-ionelei-prodan-2218598

https://www.libertatea.ro/stiri/testamentul-ionelei-prodan-cati-bani-vor-primi-fiicele-ei-anamaria-si-anca-2218764

 

Citește mai multe despre ionela prodan pe Libertatea.

Comentarii