Mergi direct la conținut »
Un băiat de 15 ani din Zalău a dispărut de acasă. Tudor Neiram (15 ani)
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un băiat de 15 ani din Zalău a dispărut de acasă. Mama sa cere ajutorul pe Facebook

De Petre Dobrescu, . Ultimul update Luni, 03 decembrie 2018, 23:44

Tudor Niream, un băiat în vârstă de de 15 ani din Zalău, județul Sălaj, elev la Colegiul Național Silvania din Zălău, a dispărut fără urmă, în seara zilei de 23 noiembrie, iar acum a fost dat în urmărire națională.

Ad placeholder

În acea zi, băiatul se afla la bunici, în satul Recea Mare, același județ, când le-a spus că merge să se plimbe, dar nu și i-a luat şi telefonul mobil. De atunci, băiatul nu s-a mai întors acasă, iar familia a sesizat imediat dispariția acestuia.

Tudor a fost dat în urmărire naţională, iar zeci de persoane – poliţişti, jandarmi şi voluntari – îl caută peste tot, informează Observator TV.

Cazul a fost intens mediatizat și pe rețelele de socializare, dar fără niciun rezultat. Pe 28 noiembrie, mama băiatului, Geta Niream, anunța o nouă operațiune de căutare a băiatului de 15 ani.

„Dragii noştri, mâine se reiau căutările cu speranța că îl vom găsi pe Tudor.Cine ar vrea să ne ajute îl aşteptam mâine dimineață la ora 9 în fața bisericii ortodoxe din localitatea Recea Mare! Vă mulțumim că sunteți alături de noi!”, a scris mama lui Tudor, pe pagina de Facebook.

“Ultima dată când a fost văzut, Tudor era îmbrăcat cu o geacă bleomarin fără guler, subţire, pantaloni albaştri şi aveau câteva crăpături, un tricou negru cu mesajul pe el “Normal people scare me” şi avea în picioare coverse (tenişi) kaki“, este descrierea făcută de mama adolescentului.

Pompierii militari l-au căutat pe adolescent și în apele lacului Vârşolţ, cu ajutorul unei bărci de salvare.

Cei care l-au văzut pe Tudor Niream sunt rugați să sune la numărul de telefon 0744-48.77.28 sau la Poliţie.

La începutul lunii octombrie, un copil de 10 ani din Iași a dispărut în timp ce se întorcea de la școală. Vezi cum a fost găsit, câteva ore mai târziu.


Citește și… Acasă pentru cei fără casă. Ce-și doresc de Crăciun oamenii fără adăpost: „Vreau să o văd pe Cristina Daniela mea” – VIDEO


 

Ad placeholder
Mirel Rădoi a vorbit deschis despre sinuciderea fratelui său, cel mai dureros moment din viața lui
PARTENERI - GSP.RO
Mirel Rădoi a vorbit deschis despre sinuciderea fratelui său, cel mai dureros moment din viața lui
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
HOROSCOP
Horoscop 4 iulie 2020. Racii reușesc să restabilească o comunicare sinceră cu apropiații
RECOMANDĂRI
Parteneri
 
Ad placeholder
Parteneri
Parteneri
Close
Închide
  Close