MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Un călugăr a fost prins beat la volan în Câmpulung. A scăpat de dosar penal în Postul Paștelui

Distribuie

Un călugăr din Argeș a uitat de cele sfinte și s-a urcat băut la volan. Bărbatul se afla la volanul unei autoutilitare pline cu cherestea, când remorca s-a desprins, a intrat pe contrasens unde a lovit o mașină care circula regulamentar.

Accidentul a avut loc în Câmpulung. Polițiștii l-au testat pe călugăr cu etilotestul și au aflat că acesta se afla sub influența alcoolului, informează observator.tv.

Călugărul a scăpat de dosar penal pentru că nu a a provocat un accident cu victime. Bărbatul a rămas, însă, fără permis pentru următoarele 90 de zile.

De asemenea, polițiștii l-au aplicat monahului o amendă de 1.300 de lei și i-au reținut și talonul remorcii.

În august 2018, un călugăr de la Muntele Athos a fost condamnat pentru că a condus băut în Iași. Constantin Teleman le-a spus polițiștilor că Dumnezeu i-ar fi condus mașina.

În schimb, un călugăr care s-a urcat băut la volan și și-a ucis un văr a fost condamnat la trei ani de închisoare, în aprilie 2017.

sursă foto: observator.tv


Citește și:

Cum le-au dat judecătorii cu dosarul în cap procurorilor DIICOT și șefului PSD al Radio România după ce aceștia folosiseră „handicapul mental sever” al fetei unui redactor muzical pentru ca angajata să recunoască o pedeapsă nemeritată!


 

Comentarii