Mergi direct la conținut »
Un cărăuș de cocaină a fost prins pentru că... era suspect de bine dotat. Cum s-a întâmplat totul
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un cărăuș de cocaină a fost prins pentru că... era suspect de bine dotat. Cum s-a întâmplat totul

Un cărăuș de cocaină a fost prins pentru că… era suspect de bine dotat. Cum s-a întâmplat totul

Un cărăuș de cocaină a fost prins pentru că... era suspect de bine dotat. Agenții de securitate de pe aeroportul din Republica Dominicană au observat un bărbat destul de umflat în pantaloni. Cum nu au crezut că umflătura ar fi putut apărea din cauze...naturale, l-au supus percheziției. Omul avea în pantaloni un prezervativ burdușit cu cocaină, amplasat în așa mod încât să semene cu un organ sexual masculin în erecție.

De Mihai Niculescu,

Călătorul se pregătea să părăsească Republica Dominicană cu o cursă JetBlue către Boston, însoțit de un alt bărbat. Agenții i-au percheziționat pe amândoi și au găsit mai multe pachețele cu cocaină, însumând 770 de grame de stupefiante

Bărbații aveau droguri în bagaje, dar şi în lenjeria intimă. Unul dintre cei doi suspecţi a împachetat cocaina în aşa fel încât să semene cu un organ sexual masculin, transmite postul local de televiziune WCVB, citat de Mediafax.

Cei doi călători, Nelly Diaz de Jimenez (53 de ani) şi Vincent Antonio Jimenez Sanchez (47 de ani),au fost reţinuţi.


Citește și: Incompetența ucide! Accidentul de muncă ținut secret de RATB: bărbat de 58 de ani mort după ce a explodat într-o celulă electrică de 10.000 de volți!


 

Close
Închide
  Close