MENIU CAUTĂ

Un clujean și-a omorât soția, după ce ar fi primit un ordin. Bărbatul a așteptat semnalul și a comis oribila crimă

Distribuie

Gest șocant făcut de un bărbat din satul Lacu, Comuna Geaca. Acesta și-a omorât soția în vârstă de 50 de ani, după ce a primit un ordin, după cum le-a mărturisit anchetatorilor. Cel care a anunțat oribila faptă a fost chiar criminalul, care și-a sunat fratele și i-a spus tot.

Cei doi soți locuiau în Cluj-Napoca, dar fiecare sfârșit de săptămână și-l petreceau în casa părintească a femeii, in localitatea Lacu. Aseară au venit pentru că astăzi urmau să taie porcul și nimic nu prevestea ceea ce urma să se întâmple. În această dimineață în jurul orei 6:30,  bărbatul și-a sunat fratele și i-a spus că și-a omorat sotia, strângând-o de gât. După ce a ajuns la casa celor doi, fratele agresorului a anuntat poliția. În scurt timp, locul a fost împânzit de polițiști și criminaliști, care au început cercetările, potrivit dejeanul.ro.

Dus la audieri, agresorul le-a povestit polițistilor că înca de aseară ”a primit niște coduri, conform carora, la ora 3 si 19 minute trebuia să își ucidă soția”. Bărbatul le-a mai spus anchetatorilor că a trecut la fapte abia când un BMW de culoare neagră a parcat în fața casei și a făcut ”flash-uri cu farurile, acela fiind semnalul stabilit de codurile primite”.

Citește și

VIDEO/Un caz social prezentat de Libertatea a avut ecou! Bătrânul care nu mai putea mânca, ajutat de un stomatolog. „În maximum o lună o să-i putem reda zâmbetul!”

 

Citește mai multe despre Deces pe Libertatea.

Comentarii