Mergi direct la conținut »
Un colecționar american a dus la New Jersey un autobuz de la Fetești. "După o oră, radiatorul a explodat"
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un colecționar american a dus la New Jersey un autobuz de la Fetești. "După o oră, radiatorul a explodat"

Un colecționar american a dus la New Jersey un autobuz de la Fetești. „După o oră, radiatorul a explodat”

Un colecționar de mașini din SUA a vrut să aibă un autobuz vechi din România și s-a chinuit șase luni să primească la New Jersey vehiculul care cândva transporta călătorii la Fetești, a dezvăluit adevarul.ro.

Proprietarul mașinii a povestit întreaga aventură pe Facebook. A primit autobuzul dorit după șase luni, dar l-a luat distrus. Iar când a ieșit cu el pe drum n-a făcut prea mulți kilometri, fiindcă radiatorul i-a explodat!

„Mă târam”

„L-am luat astăzi. Veşti bune şi veşti proaste. Vestea proastă: Wellenius Wilhensen (n.r. – firma de transport) mi-a lovit autobuzul şi a distrus fereastra şoferului. Am ieşit din port şi după o oră, am ieşit pe Rte 3, radiatorul explodează. Deci mă târam.

Dar vestea bună a fost că acolo era un magazin, iar băieţii au reuşit să-l repare, aşa că am reuşit să mă întorc pe drum. Din păcate a fost prea întuneric şi am fost epuizat. Dar este în sfârşit acasă, după o călătorie de 6 luni care a început în Feteşti, România”, a scris Al Barry. 


Subteranele grevei de la metrou. Culmea legislației: protestul care afectează 700.000 de oameni trebuie să aibă loc pentru a se stabili dacă e legal sau nu!

VIDEO/ Elena Ionescu e mamă cu normă întreagă. Își ia băiețelul la evenimente și la concerte și refuză să angajeze bonă

EXCLUSIV/ Blonda de la „Rutieră”! Libertatea a vorbit cu poliţista devenită „virală” pe internet, după ce a recuperat un telefon furat – FOTO&VIDEO

Close
Închide
  Close