MENIU CAUTĂ
, de Răzvan Mihalașcu

Un cuplu din Statele Unite și-a ironizat soacra care-i presează să facă nepoți. Ce au folosit soții într-un pictorial pe post de bebeluș / FOTO

Distribuie

Doi tineri din Utah au organizat o ședință foto ca și cum ar fi s-ar fi bucurat de venirea pe lume a unui bebeluș, însă, în locul nou-născutului, au folosit un compresor de supraalimentare pentru mașina lor, un Ford Mustang. Soții au vrut să transmită astfel un mesaj soacrei care îi presează să facă un copil.

Brayden Tomicic a povestit că el și soția sa, Payton, au fost „strânși cu ușa” de mama lui să-i ofere nepoți, așa că tinerii au organizat un pictorial în care apar legănând pe post de bebeluș noul compresor de supraalimentare al mașinii lor, un Ford Mustang GT.

„Eu și Payton ne-am pregătit pentru acest moment în ultimii doi ani și a venit, sfârșit, timpul (…) Este ceva ce mi-am dorit întotdeauna, dar nu am știut niciodată că se va întâmpla cât de curând. Anul trecut am fost, cu adevărat, binecuvântați”, a scris Brayden, pe Facebook.

Tânărul a explicat că mesajul este o ironie la adresa mamei sale.

„Sincer, ideea mi-a venit de la mama mea care mă presează pe mine și pe soția mea să îi facem nepoți, așa că m-am gândit să plătesc oarecum cu aceeași monedă, folosind ceva pentru mașina mea pe care o consider bebelușul meu”, a declarat Brayden Tomicic, pentru Jalopnik.

sursă foto: South Valley Photography


Citește și:

Forbes: Un român este cel mai tânăr milionar din Silicon Valley. Povestea lui Sebastian Dobrincu, tânărul care le calcă pe urme lui Zuckerberg și Elon Musk


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Imagini noi cu Sorina, în timp ce se joacă
Comentarii