Mergi direct la conținut »
Un hoț a lăsat un bătrân fără echipamentul medical și pastilele care îl țineau în viață
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un hoț a lăsat un bătrân fără echipamentul medical și pastilele care îl țineau în viață

Un hoț a lăsat un bătrân fără echipamentul medical și pastilele care îl țineau în viață

Jack Walker, un australian în vârstă de 76 de ani, a fost furat de hoții de mașini. Problema e că pentru Walker acea mașină era și casă, el fiind un om al străzii. Toată averea lui era această mașină, în care ținea și echipament medical vital pentru viața sa.

Acesta descărca diverse lucruri din mașina lui în fața unei pensiuni când a fost ochit de un hoț de mașini. Când bătrânul a dat jos ultima parte din lucrurile pe care le avea de lăsat acolo, hoțul a atacat.

„Acolo m-a furat, mi-a luat cheile, mașina, și dus a fost. Mi-a dat două lovituri, am căzut. M-am sculat, dar n-am mai putut face nimic. Plecase”, a spus Jack Walker.

„Are incubatorul meu, are insulina mea, are medicamentele mele. N-am un plămân, nu văd foarte bine. Ce-o să mă fac eu de acum încolo? Nu mai am mașina, nu mai am haine. Mai am câteva luni de trăit”, a spus Jack Walker, care avea un Mitsubishi Verada din 2005, de culoare albastră, a notat nine.com.au.


DOSARUL REVOLUȚIEI | Reacția lui Nicolae Ceaușescu, după ce a aflat că Ion Iliescu a preluat puterea: „Tu nu m-ai lăsat să-l termin! Acum o să ne termine el pe noi”

Close
Închide
  Close