Mergi direct la conținut »
Un jandarm și un polițist au fost agresați de un tânăr și de mama lui! Cei doi au fost reținuți
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un jandarm și un polițist au fost agresați de un tânăr și de mama lui! Cei doi au fost reținuți

Un jandarm și un polițist au fost agresați de un tânăr și de mama lui! Cei doi au fost reținuți

Un scandal de proporții a avut loc seara trecută în localitatea Târgu Cărbunești, din județul Gorj. Un polițist și un jandarm au fost agresați de un tânăr și de mama lui.

Tatăl adolescentului a sesizat Poliția că fiul său ar fi încălcat ordinul de protecție și ar fi mers la locuința acestuia, deși tânarul de 20 de ani nu avea voie să se apropie de mama sa, din cauza comportamentului agresiv, a anunțat gorjeanul.ro.

Adolescentul a fost reclacitrant cu oamenii legii și i-a agresat, în timp ce echipajul încerca să-l imobilizeze. Femeia de 42 de ani, care trebuia să fie ferită de tânărul agresor, a încercat să-și apere fiul.

Tânărul de 20 de ani i-a spart ochelarii unui jandarm și i-ar rupt pantalonii unui polițist. El și mama lui au fost reținuți pentru 24 de ore, sub acuzația de ultraj.


EXCLUSIV | AFACEREA COCAINA: Un tânăr român cărăuș de droguri din America de Sud în Europa, plătit cu 4.000 de euro pentru un transport, povestește ce sume imense trec prin mâinile traficanților și cum a fost prins și închis în Brazilia!

Close
Închide
  Close