Mergi direct la conținut »
Un model era să moară de inimă rea după ce s-a despărțit de iubit
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un model era să moară de inimă rea după ce s-a despărțit de iubit

Un model era să moară de inimă rea după ce s-a despărțit de iubit

Femeia care acum are 38 de ani a povestit cum s-a prăbușit și inima i s-a oprit - la propriu - după ce s-a despărțit de bărbatul cu care avea o relație de șapte ani. 

Helen Ross, din Florida, s-a despărțit de Andy și a vrut să-și distragă atenția lucrând. Dar în prima zi în care ținea o ședință foto, ea s-a prăbușit. A ajuns la spital, iar doctorii i-au spus că suferă de sindromul inimii frânte.

Pe atunci, femeia avea 26 de ani. Ea a spus că nu și-a putut găsi consolarea în nimic după ce relația cu Andy s-a terminat, potrivit metro.co.uk.

„I-am dat lui Andy un ultimatum, dar el nu a profitat de ultima șansă. L-am iubit extrem de mult și nu îmi puteam imagina cum este să fiu fără el după ce ne-am construit o viață împreună – abia ce ne cumpărasem o casă”, a povestit Helen.

După ce a reușit să plece de lângă bărbatul pe care îl iubea, Helen nu a realizat ce i se întâmplă. „Mi-au spus că inima mea nu a mai bătut. Am fost șocată. Puteam să mor”, mai spune femeia.

Sindromul inimii frânte (sau Cardiomiopatia Takotsubo) este cauzat, în general, de o emoţie acută sau de o traumă fizică, în urma cărora organismul eliberează o cantitate prea mare de adrenalină, care copleşeşte inima.

Citește și: O mamă a murit de inimă rea după ce și-a pierdut fiul și bunicul în 24 de ore | FOTO


 

 

Un sat locuit de români a dat lovitura cu o afacere care are succes pe 5 continente! Cu banii câștigați, locuitorii și-au asfaltat un drum!


 

Close
Închide
  Close