Mergi direct la conținut »
Un primar din Argeș a ajuns la spital după ce a făcut accident cu mașina instituției
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Un primar din Argeș a ajuns la spital după ce a făcut accident cu mașina instituției

Un primar din județul Argeș a comis o eroare la volan care era să-i fie fatală.

Damian Ion Poștoacă, primarul din comuna Mioarele, a intrat ieri cu mașina primăriei, un Duster, într-un cap de pod de pe raza localității Mihăiești, a informat curier.ro.

Bărbatului îi era foarte cald și i-a cerut soției apă. Aceasta s-a aplecat să-i dea o sticlă să bea, dar nici el nu s-a mai uitat la drum și a intrat cu mașina într-un cap de pod.

„Erau răniţi, dar nu erau cum am mai văzut noi pe aici prin accidente. El le-a zis la poliţişti că îi era foarte cald. I se lipise cămaşa de spate şi soţia a vrut să ia o sticlă de apă de jos să îi dea să bea.

El nu s-a mai uitat la drum, aşa că a ajuns în capul ăla de podeţ. Maşina e urât făcută, ei nu păreau grav”, a spus un localnic sosit la faţa locului.

Cei doi soţi Poştoacă au fost extraşi din autoturism şi au fost transferaţi cu ambulanţa la CPU Câmpulung.

Medicii de la urgenţă i-au stabilizat, le-au fost făcute radiografii, iar diagnosticul a fost de fractură de calcaneu, iar soţia sa fractură de femur şi de pumn. Cei doi au solicitat să fie transferaţi la Spitalul Judeţean Argeş pentru a primi îngrijiri medicale.

La solicitarea lor, răniții au fost trimişi la Piteşti. În cauză, poliţiştii de la Biroul Rutier Câmpulung au demarat cercetările pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul.


EXCLUSIV | Cum arată foile de prezență semnate de fostul ministru Bodog pentru consiliera Olivia Baciu, despre care DNA spune că nu venea deloc la muncă

Close
Închide
  Close