MENIU CAUTĂ

Un român a fost prins că fura dintr-un mall din Italia. Ce le-a spus angajaților magazinului când a început să sune alarma

Distribuie

Românul a fost oprit de paza centrului comercial Ipercoop, din Collestrada, după ce agenții de securitate au observat că hainele bărbatului, de la brâu în jos, aveau un aspect "nefiresc". 

Românul, care folosea un scaun cu rotile, a fost observat pe camerele de supraveghere din centrul comercial de câțiva agenți de pază. Aceștia au văzut că bărbatul a petrecut destul de mult timp în apropierea unui raft cu electronice, potrivit quotidianodellumbria.it.

Când a ajuns la casă pentru a achita câteva produse pe care voia să le cumpere, alarma a sunat, însă românul le-a spus angajaților magazinului că senzorii s-au declanșat din cauza scanului cu rotile. Cu toate acestea, polițiștii au fost chemați la fața locului, iar bărbatul a fost oprit și percheziționat.

Percheziția corporală a scos la iveală un laptop pe care românul îl ascunsese între picioare. Bărbatul a fost acuzat de furt și transportat în arestul Poliției din Perugia.


O femeie-jandarm din România, în iadul din mijlocul Africii. Acolo, localnicii își măcelăresc dușmanii cu macetele, îi omoară cu pietre sau îi ard de vii!


 

Citește mai multe despre roman arestat in italia pe Libertatea.

Comentarii