Mergi direct la conținut »
Un soț gelos a instalat o cameră de luat vederi în baie. Lucrurile au luat o altă întorsătură după ce soacra a intrat la toaletă
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un soț gelos a instalat o cameră de luat vederi în baie. Lucrurile au luat o altă întorsătură după ce soacra a intrat la toaletă

Un soț gelos a instalat o cameră de luat vederi în baie. Lucrurile au luat o altă întorsătură după ce soacra a intrat la toaletă

Un brăilean gelos din cale afară a montat o cameră de luat vederi în baie. Nu în baia din casa lui, ci la cea unde locuiau părinții soției! El bănuia că soția îl înșeală și credea că acela e locul ei preferat de "aventuri". N-a avut noroc, fiindcă soacra a descoperit repede dispozitivul și a sesizat poliția.

Acum, bărbatul gelos va fi cercetat pentru că a încălcat dreptul la viață privată al altor oameni, a anunțat obiectiv.br.

„Cercetările efectuate au scos la iveală faptul că dispozitivul fusese montat de ginerele femeii, care bănuia că soţia sa are o relaţie extraconjugală şi că foloseşte în acest scop respectiva locuinţă.

Riscă până la 5 ani de pușcărie

Ceea ce nu a avut în vedere bărbatul, însă, a fost faptul că în acest mod încalcă dreptul la viaţă privată al tuturor locatarilor casei, drept ocrotit şi prin legea penală”, a precizat subinspectorul Laura Belciugan, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Poliţiştii au menționat că, săvârşirea fără drept a unor fapte precum fotografierea, captarea de imagini, ascultarea cu mijloace tehnice ori înregistrarea audio – video a unei persoane aflate într-o locuinţă sau a unei convorbiri private, constituie infracţiunea de violare a vieţii private, prevăzută de art. 226 Cod penal.

Autorul riscă pedeapsa cu închisoarea de la o lună la 6 luni sau cu amendă. Pedeapsa este mai aspră în cazul celor care, în scopul comiterii faptelor sus-menţionate, plasează fără drept în locuinţa unei persoane mijloace tehnice de înregistrare audio sau video, respectiv închisoarea de la 1 la 5 ani.


EXCLUSIV | Le dădeau alimente amestecate cu nisip! Dosarul „Moscova 2”, care reinventariază tezaurul românesc dus la ruși, conține și dovezi ale masacrului împotriva evreilor din Basarabia aflată în România Mare

Close
Închide
  Close