Mergi direct la conținut »
Un tânăr de 20 de ani din Iași a murit decapitat sub roata mașinii. Vorbea despre sinucidere într-o poezie
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Un tânăr de 20 de ani din Iași a murit decapitat sub roata mașinii. Vorbea despre sinucidere într-o poezie

Un tânăr de 20 de ani din Iași a murit decapitat sub roata mașinii. Vorbea despre sinucidere într-o poezie

Un tânăr de 20 de ani a murit decapitat sub roata propriei sale mașini, într-un cumplit accident. Polițiștii iau însă în calcul sinuciderea, pentru că băiatul a lăsat în urmă o poezie în care vorbește despre asta. Tânărul rula cu viteză foarte mare pe un drum drept, s-a răsturnat și a fost proiectat prin parbriz.

Un tânăr de 20 de ani din satul Slobozia, Iași, a murit după ce a fost aruncat prin parbriz, ajungând apoi sub roata maşinii, Marian Ivan circula cu viteză, pe un drum pietruit şi în pantă, și a pierdut controlul maşinii răsturnându-se de mai multe ori. A fost aruncat prin parbriz pentru că nu purta centură și a ajuns cu capul sub roata mașinii.

Poliţiştii au găsit o poezie recentă a acestuia, care face trimitere la o posibilă sinucidere din dragoste, arată ziaruldeiasi.ro.

„Iubirea asta nu se poate sfârşi astfel / Nu pleca, nu mă părăsi / Nu mă arunca către moarte / Nu mă arunca către asuprire…“. El se despărțise recent de iubită

Avea fractură craniană deschisă

Echipajul de urgență a constatat că victima are o fractură deschisă de craniu şi de coloană cervicală. Leziunile erau incompatibile cu viaţa, astfel că a fost constatat decesul.

„La pacientul în vârstă de 20 de ani, implicat într-un accident rutier, a fost trimis un echipaj medical din Paşcani. Aceştia l-au găsit cu capul sub roata maşinii, unde a ajuns după ce a fost ejecat prin parbriz. Pacientul prezenta o fractură deschisă de craniu şi coloană cervicală, astfel că nu s-a mai putut face nimic, decât să se constate decesul“, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.


Ionica Grigoraș, o femeie din Vaslui, a murit în condiții suspecte în Italia. Doi medici italieni, cercetați în legătură cu moartea româncei


 

Close
Închide
  Close