MENIU CAUTĂ

Un tânăr de 21 de ani din Buzău s-a spânzurat, după o ceartă cu părinții

Distribuie

Băiatul de 21 de ani din localitatea buzoiană Aldeni  s-a spânzurat în magazia locuinței. Acesta ar fi recurs la acest gest după o serie de neînțelegeri cu părinții. Prietenii și apropiații sunt șocați de moartea băiatului și nu își explică de ce ar fi comis un asemenea gest.

Viorel P. era student în anul trei la Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității Tehnice „Gh. Asachi” din Iași, însă își dorea mult să înghețe anul și să plece în străinătate.

Părinții săi nu priveau cu ochi buni acest plan al fiului, motiv pentru care între ei se iscau certuri dese. Ieri, Viorel le-ar fi cerut alor săi suma de o mie de lei, fiind hotărât să emigreze. Opoziția vehementă de care a avut parte a aprins în mintea băiatului ideea de a se renunța la viață. Ieri, în timp ce membrii familiei erau plecați la serviciu, iar sora în vârstă de 13 ani se afla la școală, tânărul s-a încuiat în magazie și s-a spânzurat de o grindă. Mama sa a fost cea care, în jurul orei 17:00, l-a găsit fără suflare, după ceasuri în care l-a căutat cu disperare peste tot, scrie reporterbuzoian.ro.

Citește și

VIDEO | Interviu cu comisarul european pentru Educație, Tibor Navracsics. Cum poate sistemul de învățământ să îi pregătească pe elevi pentru piața muncii actuală, nu pentru cea din trecut

 

 

Comentarii