MENIU CAUTĂ

Un terapeut a câştigat ghetele lui Ciprian Marica

Distribuie

Profesorul a intrat astfel în posesia ghetelor de fotbal ale lui Ciprian Marica, atacant al naţionalei . ”Am locul meu, taraba mea de unde în fiecare dimineaţă iau Libertatea. Dar mai presus de asta, mă bucur ori de câte ori pot face ceva pentru oamenii aflaţi în suferinţă şi cu atât mai mult acum, pentru copiii bolnavi pe care campania dumneavoastră vrea să-i ajute, inclusiv prin această licitaţie”, ne-a spus profesorul Brînduşa.
De fapt, Sandu Brînduşa chiar ajută, la rândul lui, oameni bolnavi, el fiind un expert în energochiropractică sau, altfel spus, în ”chirurgia durerilor de spate fără bisturiu”.
Chimist şi biolog de formaţie, profesorul Brînduşa s-a specializat în vertebrologie în Elveţia, la Geneva, dezvoltând proceduri prin care spune că rezolvă multiple cazuri de afecţiuni ale coloanei vertebrale: hernie de disc, cifoscolioză, lombosciatică, artroză etc.
A avut şi are printre pacienţi nume sonore din lumea artistică, sportivă, politică, inclusiv cadre medicale, cu toţii căutând la el o alinare pe care medicina clasică uneori nu o poate oferi. ”A face bine semenilor tăi e cel mai de preţ «tratament » al sufletului”, a adăugat profesorul Brînduşa.

  • TRIMITE ACUM un SMS la 8828 şi donează 2 EURO! Banii se reţin o singură dată!

Citește mai multe despre Ajută Copiii pe Libertatea.

Comentarii