MENIU CAUTĂ

Unde va merge la școală prințesa Charlotte, fiica lui Kate Middleton și a Prințului William

Distribuie

S-a aflat unde va studia pințesa Charlotte, fiica ducilor de Cambridge. Acesta va merge la aceeași școală ca și fretele ei mai mare.

Prințesa Charlotte, fiica lui Kate Middleton și a prințului William, se pregătește să mearhgă la școală din această toamnă.

Micuța, care a împlinit 4 ani în data de 2 mai, va studia la același colegiu ca și fratele ei mai mare, prințul George.

„Prințesa Charlotte îl va însoți pe prințul George la școala Thomas’s Battersea din luna septrembrie a acestui an”, a declarat Simon O’Malley, directorul colegiului.

„Suntem încântați că ducele și ducesa de Cambridge au decis ca prințesa Charlotte să meagă să învețe la același colegiu ca și fratele ei mai mare, prințul George. Abia așteptăm să o primim pe ea, dar și pe toți ceilalți copii la școală, din septembrie”, a adăugat el.

La același colegiu studiază și verioașara prințesei Charlotte, Maud Windsor, care are cinci ani. Maud este fiica lordului Frederick Windsor și a lui Sophie Winkleman.

Colegiul respectiv are cursuri de limbă franceză, artă, muzică, dramă, balet. De asemenea, la școala la care va studia prințesa Charlotte se pune mare accient pe sport și activitățile în aer liber.

Kate Middleton şi Prinţul William au fost declarați soţ şi soţie la catedrala Westminster Abbey în data de 29 aprilie 2011. Cuplul are trei copii. George Alexander Louis a venit pe lume la data de 22 iunie 2013. Pe 2 mai 2015, Kate Middleton a adus pe lume cel de-al doilea copil, o fetiță, Charlotte Elizabeth Diana. În luna aprilie a anului trecut, Prințul William și Kate Middleton au devenit părinți pentru a treia oară, având un băiețel care se numește Louis Arthur Charles.

FOTO: Hepta


Citește și:

Cum arată de fapt șantierul drumului expres Craiova-Piteşti, inaugurat miercuri de Liviu Dragnea și „golit” a doua zi de utilaje și muncitori: s-a trasat un drum tehnic şi o cale de acces printr-un lan de grâu!

Citește mai multe despre Kate Middleton, printesa Charlotte și Prințul William pe Libertatea.

Comentarii