Mergi direct la conținut »
Ușor vin, ușor se duc. Doi prieteni din Anglia au câștigat peste 4 milioane de euro, dar loteria refuză să le plătească.
Ştiri Libertatea > Ştiri > Ușor vin, ușor se duc. Doi prieteni din Anglia au câștigat peste 4 milioane de euro, dar loteria refuză să le plătească.

Ușor vin, ușor se duc. Doi prieteni din Anglia au câștigat peste 4 milioane de euro, dar loteria refuză să le plătească.

Doi prieteni din Anglia au cumpărat într-o dimineață de luni un bilet la loterie și au aflat pe loc că au câștigat 4 milioane de lire (4,6 milioane de euro).

De Daniel Stanciu,

S-au decis să sărbătorească imediat așa că timp de 5 zile au ținut-o într-o petrecere continuă vizitând fiecare bar care le trecea prin cap. Însă fericirea a fost de scurtă durată pentru cei doi.

Ironia crudă este că amândoi sunt șomeri. Dar având biletul câștigător în mână s-au gândit că nu mai trebuie să își facă  vreodată griji pentru găsirea unui job după încasarea premiului. Însă pentru asta banca le-a cerut un cont bancar unde să vireze banii. Niciunul dintre ei nu avea un cont bancar deschis la acel moment iar acest lucru a ridicat suspiciuni din partea băncii, deoarece biletul la loto  fusese cumpărat cu un card de debit ce avea atașat un cont în bancă.

Banca a ajuns la concluzia că biletul fusese achiționat cu un card bancar furat și deci câștigul nu aparține celor doi și astfel că nu are nicio obligație de a le da cele 4 milioane de lire.

Mark Goodram, 36 și Jon-Ross Watson, 31 au declarat pentru The Sun că biletul a fost cumpărat cu cardul unui prieten care dorește să rămână anonim. Și că din moment ce „banca nu are nicio dovadă că acel card de debit este unul furat”, sunt îndreptățiți la fiecare cent din acel câștig.

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații
Recomandări

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații

Momentan, cei doi se gândesc să apeleze la Poliție pentru lămurirea situației.

Mark Goodram s-a declarat extrem de încântat când a văzut biletul câștigător, mai ales că recent  ieșise din închisoare.

Prietenii au mai spus pentru publicația britanică că „în momentul de față ar trebui să trăim ca milionarii” și că „(loteria) trebuie să ne plătească ce ne datorează că altfel…”

Citește și: CEO-ul rebel al Americii trebuie să ceară voie companiei înainte de a posta pe internet 

Close
Închide
  Close