Mergi direct la conținut »
CEO-ul rebel al Americii trebuie să ceară voie companiei înainte de a posta pe internet
Ştiri Libertatea > Ştiri > CEO-ul rebel al Americii trebuie să ceară voie companiei înainte de a posta pe internet

CEO-ul rebel al Americii trebuie să ceară voie companiei înainte de a posta pe internet

Elon Musk, CEO-ul companiei americane Tesla, este cunoscut pe internet pentru postările sale despre politică sau despre viitoarele planuri ale firmei. Acest lucru i-a atras simpatie din partea urmăritorilor de pe Twitter fiind considerat unul dintre cei mai cool miliardari din lume și în același un om de afaceri sincer.

De Daniel Stanciu,

Dar postările nefiltrate au dus nu de puține ori la scăderea valorii companiei pe bursă. Așa că în urma unui proces între Musk și Comisia Americană pentru bursă și valori mobiliare (comisie al cărei rol este acela de a proteja investitorii), miliardarul rebel al Americii a căzut de acord ca „toate postările legate de viitorul financiar al companiei să fie aprobate mai întâi de departamentul juridic”.

Însă lista de lucruri care trebuie să primească aprobare de la departamentul juridic nu se oprește doar la lucrurile legate de viitorul financiar al corporației. Asta înseamnă că Musk va trebui să se gândească de două ori înainte de a posta chiar și lucruri care nu au legătură directă cu planurile de dezvoltare ale companiei.

Printre cele mai răsunătoare apariții pe internet ale CEO-ului, care au și dus la scăderea prețului acțiunilor la bursă, este apariția într-o emisiune pe unde a băut whisky și a fumat marijuana.


Citește și:

Dietele bizare ale miliardarilor din tehnologie: ciocolată la micul dejun, carne de ied proaspăt sacrificată sau regimul celor 5 mese pe săptămână

Close
Închide
  Close