Mergi direct la conținut »
VIDEO/ Arnold Schwarzenegger, lovit de un bărbat în timpul unei vizite în Africa de Sud
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO/ Arnold Schwarzenegger, lovit de un bărbat în timpul unei vizite în Africa de Sud

VIDEO/ Arnold Schwarzenegger, lovit de un bărbat în timpul unei vizite în Africa de Sud

Imaginile cu Arnold Schwarzenegger, în timp ce este lovit cu picioarele în spate, de către un bărbat în timpul unui concurs la care participa în Africa de Sud, a creat isterie în mediul virtual. Fost guvernator al Californiei a postat imaginile pe contul de socializare și și-a asigurat fanii că este bine.

În imagini, Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 71 de ani, este filmat vorbind cu fanii în timpul unui concurs la evenimentul „Arnold Classic Africa”, din Johannesburg. La un moment dat, un bărbat îl loveşte în spate, din săritură, cu ambele picioare.

„Vă mulţumesc, dar nu există motive de îngrijorare. Am crezut că am fost îmbrâncit de mulţime, ceea ce mi se întâmplă des. Mi-am dat seama că am fost lovit abia atunci când am văzut filmuleţul, ca voi toţi. Mă bucur că idiotul nu mi-a întrerupt intervenţia pe Snapchat”, a transmis Arnold Schwarzenegger pe Twitter.

Citește și

Ce filme și seriale vedem pe Netflix în luna mai: căței filozofi, bătrâni care întineresc și prostituate îndrăgostite

 

Close
Închide
  Close