Mergi direct la conținut »
Video | Elena Udrea, ministrul turismului, a fost ironizată, ieri, de aproape 400 de bucureşteni:
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Video | Elena Udrea, ministrul turismului, a fost ironizată, ieri, de aproape 400 de bucureşteni: "Udrea e pentru noi Cruella de Pleşcoi!"

Video | Elena Udrea, ministrul turismului, a fost ironizată, ieri, de aproape 400 de bucureşteni: „Udrea e pentru noi Cruella de Pleşcoi!”

Luni, 07 martie 2011, 21:04

”Udrea e pentru noi Cruella de Pleşcoi!”, a scandat mulţimea. Trimiterea la personajul negativ din filmul ” 1 0 1 dalmaţieni” a fost făcută de protestatari după ce Elena Udrea s-a implicat în disputa privind eutanasierea câinilor, declarând că ONG-urile nu au soluţii pentru această problemă. La miting a fost prezentă şi prinţesa Maja de Hohenzollern, cunoscută ca fiind o înfocată apărătoare a drepturilor animalelor.
Legea câinilor, retrimisă la comisii
Acest căţeluş a fost înconjurat de lumânări, semn că noua lege l-ar putea trimite la moarte
 
Deputaţii au retrimis Comisiei de administraţie legea prin care consiliile locale şi primăriile pot decide soarta câinilor vagabonzi. Cu toate că astăzi trebuia ca actul normativ să primească votul final, parlamentarii au considerat că e mai bine ca aceasta să sufere unele amendamente. Se pare că, la presiunea asociaţiilor pentru protecţia câinilor, deputaţii vor elimina paragraful în care scrie că maidanezii vor putea fi eutanasiaţi.

 
 
Close
Close
Închide