Mergi direct la conținut »
VIDEO | Trudeau, Macron și Boris Johnson, surprinși în timp ce par că râd pe seama lui Trump
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Trudeau, Macron și Boris Johnson, surprinși în timp ce par că râd pe seama lui Trump

VIDEO | Trudeau, Macron și Boris Johnson, surprinși în timp ce par că râd pe seama lui Trump

Liderii Franței, Canadei și Marii Britanii au fost surprinși marți seară la recepția de la Palatul Buckingham, oferită de regină cu ocazia summitului NATO, în timp ce se amuzau pe seama lui Donald Trump și a felului său neprotocolar de a aborda diplomația.

De Flavius Toader,

O discuție însuflețită între Emmanuel Macron, Justin Trudeau și Boris Johnson, la care s-a alăturat și premierul olandez Mark Rutte, a fost surprinsă în imagini, și parțial cu sunet, și s-a viralizat pe rețelele sociale.

Motivul: subiectul replicilor și în același timp ținta amuzamentului liderilor NATO pare a fi președintele american Donald Trump.

”De-asta ai întârziat?”, îl întreabă premierul britanic Justin Trudeau pe Emmanuel Macron.

”A întârziat pentru că a stat 40 de minute în conferinţa de presă”, răspunde, în locul lui Macron, premierul canadian.

Macron răspunde și el ceva: ”O, da, da, da, a anunțat…”. Dar microfoanele nu înregistrează integral replica președintelui francez.

Apoi, Trudeau revine: ”I-ai văzut echipa, complet uluită”.

Trump nu este menționat cu nume și prenume, dar conversația pare să se axeze pe conferințele sale de presă foarte lungi.

De altfel, o lungă conferință de presă în care Trump și Macron s-au contrat pe diverse subiecte avusese loc chiar înainte de această discuție.

Congresmanul american Brendan Boyle, citat de The Independent, a declarat după vizionarea clipului video că nu este surprins de atitudinea liderilor NATO.

”Personal m-am întâlnit cu mai mulți oficiali guvernamentali din alte țări care s-au amuzat pe tema întâlnirilor cu Donald Trump”, a declarat oficialul.

Close
Închide
  Close