MENIU CAUTĂ
14 Oct. 2017 20:02

VIDEO/ Videoclip dedicat victimelor din Colectiv. „Să vină un Înger este o piesă cu o mare încărcătură emoţională”

Distribuie

Trupa Altar a lansat un videoclip dedicat victimelor din Colectiv. Piesa se numește „Să vină un Înger”, iar videoclipul a fost lansat cu aproape 2 săpătmâni înainte să se împlinească doi ani de la tragedie. 

Să vină un Înger este o piesă cu o mare încărcătură emoţională. Am dorit să evidenţiem această trăire prin realizarea unui videoclip special, atipic pentru o trupă rock. Doi tineri fenomenali, Alla Pop şi Adi Popa (Kid A), finalişti ai renumitului concurs „Românii au talent”, ni s-au alăturat pentru a da viaţă acestui videoclip. Rezultatul acestei colaborări ne-a depăşit chiar şi nouă aşteptările, este absolut fantastic”, a declarat Teo Peter Jr, leaderul trupei Altar, potrivit Ziua de Cluj.

Incendiul din clubul Colectiv din București a avut loc în noaptea de vineri 30 octombrie 2015, în incinta unui club situat în Sectorul 4 din București într-o fostă hală a fabricii Pionierul. Incendiul s-a declanșat în timpul unui concert gratuit al trupei Goodbye to Gravity, cu ocazia lansării unui nou album, numit „Mantras of War”. 64 de persoane au murit în urma incendiului.


VIDEO/ Viorel Tătaru, copilul abandonat devenit campion Special Olympics la schi alpin. Sportul, o șansă pentru persoanele cu dizabilități

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii