Mergi direct la conținut »
VIDEO VIRAL: Piesele Daft Punk interpretate de fanfara armatei franceze în fața lui Trump și Macron
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO VIRAL: Piesele Daft Punk interpretate de fanfara armatei franceze în fața lui Trump și Macron

VIDEO VIRAL: Piesele Daft Punk interpretate de fanfara armatei franceze în fața lui Trump și Macron

Fanfara armatei franceze a încălcat tradiția la Ziua Bastiliei și au renunțat la muzica militară tradițională, încheind festivitățile cu o interpretare a piesei "Get Lucky" a formației Daft Punk.

Alegerea neobișnuită de la sfârșitul paradei militare de pe Champs-Elysees părea să-l amuze pe președintele francez de 39 de ani, Emmanuel Macron, care a zâmbit, în timp ce unii dintre generalii aflați în tribuna VIP au bătut din palme și au dansat în timpul spectacolului.


Citește și: Atac dur la adresa lui Iohannis: „Umblă teleleu pe litoral ca aia de închiriază camere la turiști”


Nu este clar, însă, dacă președintele american Donald Trump, invitat de onoare la ceremonie, a fost familiarizat cu piesele celebre interpretate de fansară pentru că nu schița niciun gest.

Fanfara a început prin interpretarea imnului orașului Nisa ca un tribut adus victimelor atacului terorist de anul trecut. După La Belle Nisa, muzicienii au trecut la piesa Get Lucky.


VIDEO EXCLUSIV/ „Îngerul păzitor” al sinucigașilor de la metrou. A salvat, până acum, șase cauzuri de suicid – majoritatea din dragoste…


 

Close
Închide
  Close