Mergi direct la conținut »
Viorica Dăncilă, despre sentinţa în dosarul lui Dragnea: "Sper ca justiţia să aplice corect, să nu fie o judecată din punct de vedere politic"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Viorica Dăncilă, despre sentinţa în dosarul lui Dragnea: "Sper ca justiţia să aplice corect, să nu fie o judecată din punct de vedere politic"

Viorica Dăncilă, despre sentinţa în dosarul lui Dragnea: „Sper ca justiţia să aplice corect, să nu fie o judecată din punct de vedere politic”

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, marţi, la Vaslui, despre sentinţa în dosarul lui Dragnea, care se în următoarea zi după alegerile europarlamentare, că speră într-o decizie corectă a magistraţilor în cazul dosarului lui Liviu Dragnea, care să nu aibă influenţe politice.

De Valentina Postelnicu,

Ea a spus că nu comentează amânarea sentinţei până după alegerile europarlamentare.

„Nu am de ce să comentez acest lucru. Este un lucru care ţine de justiţie, eu nu am făcut niciodată comentarii legate de justiţie, dar sper ca justiţia să aplice corect, să nu fie o judecată din punct de vedere politic. Nu avem ce să comentăm despre deciziile pe care le ia justiţia”, a afirmat Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă s-ar impune schimbarea conducerii PSD, în cazul în care partidul nu ar obţine scorul dorit la alegerile europarlamentare, Dăncilă a spus că nu doreşte să facă scenarii şi că „are convingerea că PSD va obţine un scor bun la europarlamentare”.

Procesul lui Liviu Dragnea s-a încheiat. Liderul PSD află sentința pe 27 mai. DNA a cerut o pedeapsă mai mare decât instanța de fond.


Citeşte şi:

Recomandările culturale ale săptămânii. De la povestirile lui Buzzati, în care se stă în trafic ca în București, la podcastul despre relațiile de cuplu

Close
Închide
  Close