MENIU CAUTĂ
, de Valentina Postelnicu

Viorica Dăncilă reacționează după ce Dragnea a spus că duminică seară anunță decizia privind candidatura la prezidențiale: „Vom avea o discuție în cadrul partidului”

Distribuie

Premierul Viorica Dăncilă spune despre declarația liderului PSD Liviu Dragnea, legată de o eventuală candidatură la prezidențiale, ce va fi anunţată duminică seara, după încheierea alegerilor europarlamentare, că este convinsă că va exista o discuție în partid.

Anunţul premierului surprinde, pentru că este primul lider al Partidului Social Democrat care anunţă că îşi va exprima votul, la referendumul pe Justiţie, convocat de preşedintele Klaus Iohannis.

Dăncilă a fost întrebată, la Bacău, despre anunțul lui Liviu Dragnea legat de prezidențiale: „Vom avea această discuție. Nu știu încă, domnul Dragnea nu s-a exprimat … Să vedem ce va spune domnul președinte Liviu Dragnea”.

Ea a continuat: „În momentul în care Liviu Dragnea își va exprima această opțiune, sunt convinsă că vom avea o discuție în cadrul partidului”.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, într-un interviu acordat Adevărul, că decizia privind o eventuală candidatură a sa la alegerile prezidenţiale de la finele acestui an va fi anunţată duminică seara, după ce se vor afla rezultatele scrutinului pentru Parlamentul European.

„După alegeri. Chiar duminică seară o să anunţăm”, a spus Liviu Dragnea.

PSD şi ALDE au vorbit, până acum, despre o candidatură comună a celor două partide din coaliţia de guvernare, la alegerile prezidenţiale din această toamnă. Cu toate acestea, în turneul prin ţară, liderului PSD i s-a cerut să candideze la prezidenţiale, iar el nu a respins această variantă.

Anunţul lui Dragnea l-a luat în surprindere şi pe colegul de coaliţie, Călin Popescu Tăriceanu, cel care şi-a anunţat deja intenţia de a fi candidatul PSD-ALDE la scrutinul pentru Cotroceni.


Citeşte şi:

Procesul care a împărțit Suedia în două. Copiii de 14 și de 16 ani l-au vânat pe român vreme de trei ore în parc și l-au ucis cu 35 de lovituri, dar au fost salvați de tribunalul care a dat vina pe ficatul bolnav de ciroză al victimei! În căutarea lui Gică (3)

Citește mai multe despre Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă pe Libertatea.

Comentarii