Mergi direct la conținut »
Vlad Voiculescu şi-a lansat planul pentru Capitală:
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

Vlad Voiculescu şi-a lansat planul pentru Capitală: „Administraţia Firea conduce oraşul pe contrasens”

Vlad Voiculescu, candidatul PLUS la Primăria Capitalei, şi-a lansat, vineri, proiectul său pentru Bucureşti.

De Valentina Postelnicu,

Voiculescu a prezentat principalele probleme cu care se confruntă Capitală, de la calitatea aerului, la trafic şi birocraţie.

„Această administraţie conduce oraşul pe contrasens. Acolo unde este nevoie de investiţii serioase se oferă vouchere. Acolo unde este nevoie de servicii sanitare de calitate se oferă excursii în Grecia, luminiţe sau târguri. lucruri care sunt frumoase, dar nu sunt esenţiale. Niciodată lucrurile esenţiale nu au fost mai deoarte de administraţia Bucureştiului decât sunt acum”, a spus Vlad Voiculescu.

El a precizat că, „dacă eşti investitor în Bucureşti şi vrei să faci o afacere, niciodată nu au fost atât de multe bariere, dacă eşti un om vulnerabil, parcă niciodată administraţiei nu i-a păsat mai puţin de tine, dacă eşti un om care vrea să îşi facă treaba trebuie să faci calculul, pentru că petreci în fiecare zi o oră în trafic, în medie, 9 zile în fiecare an”.

El a subliniat că orice plan serios de dezvoltare a unui oraş începe şi se termină cu oameni, iar Bucureştiul are „o mulţime de oameni buni”.

Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
Recomandări
Lista cu toate restricțiile care vor fi ridicate de la 1 iunie. De luni, ieșirea din localitate se face fără declarație
 

„Oraşul ăsta cred că are o mulţime de oameni buni. Sunt oameni care merg zilnic la serviciu, care merg prin traficul bucureştean, sunt oameni care aleargă în Bucureşti. Sunt bunicii care au grijă de nepoţi, compensând lucruri pe care oraşul nu le pune la dispoziţie”, a mai spus Voiculescu.

El şi-a prezentat şi echipa cu care doreşte să lucreze dacă va câştiga Primăria Capitalei. Printre experţii cu care ar uma să colaboreze Vlad Voiculescu şi care au fost prezenţi la conferinţă, pentru a-şi exprima susţinerea pentru el s-au numărat: Miruna Grigorescu (urbanism), Cristina Săvuică (resurse umane), Vlad Mixich (politici de sănătate), Oana Moraru (educaţie).

Voiculescu şi-a lansat şi site-ul bucurestiuloamenilorbuni.ro, pe care îşi prezintă candidatura la Primăria Capitalei.

În prezent, alianţa USR-PLUS nu şi-a stabilit încă un candidat unic. USR îl susţine pe Nicuşor Dan. În perioada următoare urmează să aibă loc sondaje şi un posibil vot în rândul bucureştenilor, pentru alegerea candidatului.

Close
Închide
  Close