Jeff şi Pauline Carpoff, deţinătorii companiei DC Solar, au reușit să-l convingă pe miliardar să investească într-o schemă ponzi în care mulți alți investitori au pierdut sume importante de bani, valoarea totală ajungând la 800 de milioane de dolari, scrie Business Insider.

Cu banii obținuți de la investitori cei doi soți și-au cumpărat 90 de vehicule de lux și au investit în imobiliare achiziționând un conac din Las Vegas, două apartamente situate în apropierea lacului Tahoe şi o casă de vacanţă în Scottsdale.

În acest caz FBI a deschis o anchetă, iar anchetatorii federali s-au folosit de tranzacţiile bancare ale cuplului Carpoff şi de modelele automobilelor achiziţionate pentru a stabili sumele cheltuite de acesta.

Printre cele mai scumpe achiziţii ale escrocilor se numără un automobil Plymouth Road Runner din 1969, estimat la 325,800 mii de dolari, un Jaguar XK din 2014 în valoare de 195.521 mii de dolari şi un Ford Mustang GT 500 Super Snake, estimat la 1 mil. dolari, mai scrie Business Insider.

În 2019, Warren Buffet este al treilea cel mia bogat om din lume după Jeff Bezos și Bill Gates, iar averea sa este estimată la 82,5 miliarde de dolari.


Citește și:VIDEO/ De ce a reușit Estonia, țară cu toate serviciile online, și de ce stagnează România? Politicienii vechi, înlocuiți cu o nouă generație. Estonienii nu cred în Dumnezeu, cred în guvern


Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor
GSP.RO

Veste-șoc! Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, în comă după o posibilă tentativă de omor

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă
HOROSCOP

Horoscop 12 decembrie 2019. Capricornii au parte de o zi dificilă