Documentarul spune povestea lui Whitney Houston prin fotografii și filmări de familie, multe dintre acestea inedite, și prin măruturiile apropiaților ei, inclusiv a mamei ei și fostului ei soț, Bobby Brown, potrivit BBC.

Regizorul Kevin Macdonald a căutat în copilăria artistei explicații pentru dependența ei de droguri, care i-a adus sfârșitul în 2012, la doar 48 de ani. Astfel, el a aflat că ea a fost agresată sexual în copilărie de către verișoara ei, cântăreața Dee Dee Warwick, care a murit în 2008.

”M-am gândit de la bun început că a păţit aşa ceva. Mi-am dat seama doar urmărind luni la rândul filmările cu ea. Părea că nu se simte bine în propria piele. Aceste imagini mi-au dat senzaţia că ceva nu e în regulă, că a suferit o traumă”, a spus Kevin Macdonald.

Supozițiile i-au fost confirmate de fratele vitreg al lui Whitney Houston, de cumnata ei și fosta ei asistentă personală.

”Sper ca această poveste şi documentarul în ansamblu să-i facă pe oameni să aibă mai multă înţelegere şi compasiune pentru Whitney”, a mai spus regizorul.

La proiecția documentarului au fost prezenți și membri ai familiei lui Whitney, care au dat în prealabil undă verde documentarului.

”Cred că publicul a fost cu adevărat impresionat. Asta a fost impresia mea. Documentarul a avut un impact emoţional uriaş asupra celor din public”, a adăugat Macdonald.


CITEȘTE ȘI: UE intenționează să blocheze sancțiunile impuse de SUA asupra Iranului