Mergi direct la conținut »
Whitney Houston a fost abuzată sexual în copilărie, arată un documentar prezentat la Cannes
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Whitney Houston a fost abuzată sexual în copilărie, arată un documentar prezentat la Cannes

Whitney Houston a fost abuzată sexual în copilărie, arată un documentar prezentat la Cannes

Whitney Houston a fost abuzată sexual când era mică, potrivit unui nou documentar prezentat la Cannes, care vorbește despre viața cântăreței.

Documentarul spune povestea lui Whitney Houston prin fotografii și filmări de familie, multe dintre acestea inedite, și prin măruturiile apropiaților ei, inclusiv a mamei ei și fostului ei soț, Bobby Brown, potrivit BBC.

Regizorul Kevin Macdonald a căutat în copilăria artistei explicații pentru dependența ei de droguri, care i-a adus sfârșitul în 2012, la doar 48 de ani. Astfel, el a aflat că ea a fost agresată sexual în copilărie de către verișoara ei, cântăreața Dee Dee Warwick, care a murit în 2008.

”M-am gândit de la bun început că a păţit aşa ceva. Mi-am dat seama doar urmărind luni la rândul filmările cu ea. Părea că nu se simte bine în propria piele. Aceste imagini mi-au dat senzaţia că ceva nu e în regulă, că a suferit o traumă”, a spus Kevin Macdonald.

Supozițiile i-au fost confirmate de fratele vitreg al lui Whitney Houston, de cumnata ei și fosta ei asistentă personală.

”Sper ca această poveste şi documentarul în ansamblu să-i facă pe oameni să aibă mai multă înţelegere şi compasiune pentru Whitney”, a mai spus regizorul.

La proiecția documentarului au fost prezenți și membri ai familiei lui Whitney, care au dat în prealabil undă verde documentarului.

”Cred că publicul a fost cu adevărat impresionat. Asta a fost impresia mea. Documentarul a avut un impact emoţional uriaş asupra celor din public”, a adăugat Macdonald.


CITEȘTE ȘI: UE intenționează să blocheze sancțiunile impuse de SUA asupra Iranului


 

Close
Închide
  Close