Mergi direct la conținut »
Zina Dumitrescu, uitată de cei apropiați? Fără parastas, la 40 de zile de la moarte!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Zina Dumitrescu, uitată de cei apropiați? Fără parastas, la 40 de zile de la moarte!

Zina Dumitrescu, uitată de cei apropiați? Fără parastas, la 40 de zile de la moarte!

Parastasul de 40 de zile pentru Zina Dumitrescu, anunțat de directorul azilului unde s-a stins fosta creatoare de modă, a fost înlocuit cu o petrecere dată de Ion Cassian cu ocazia zilei sale de naștere.

De Ana Maria Păsat,

”Eu o să mă ocup de parastasul de 40 de zile. O să îl fac la azil. Nu știu ce are de gând Cătălin. Dacă și el va face ceva în acest sens”, declara pentru Libertatea directorul azilului, imediat după incinerarea Zinei Dumitrescu. Surpriză, însă!

Zina Dumitrescu, uitată de cei apropiați

Zina Dumitrescu nu va avea parte de parastasul de 40 de zile la azil

Pomana anunțată de Ion Cassian, care ar fi trebuit să aibă loc în acest weekend, va fi înlocuită cu o petrecere dată de acesta cu ocazia zilei sale de naștere.

“Sâmbătă o să-mi serbez ziua de naștere. De parastas nu știu nimic. O să întreb fetele ce au făcut”, ne-a declarat directorul azilului, care promisese că se va ocupa de pomenirea mamei Zina și anunțase inclusiv o slujbă religioasă pentru aceasta.

Nu are un loc unde să i se aprindă o lumânare!

La rându-i, fiul Zinei Dumitrescu nu a anunțat nimic în acest sens. Singurele care s-au gândit să o pomenească sunt fostele sale manechine. Doar că ele nu au nici măcar unde să-i aprindă o lumânare. Asta întrucât băiatul fostei creatoare, Cătălin Negreanu, a decis să incinereze trupul mamei sale și nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu cenușa.

Zina Dumitrescu s-a stins din viață pe data de 28 martie, la 82 de ani, la azilul din Ghermănești unde-și petrecuse ultimii ani.

Citește și:

Gigi Becali vrea să se călugărească! Patronul FCSB, intervievat de fiica lui Anghel Iordănescu, Maria, care a plâns în timpul dialogului

Close
Închide
  Close